ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟ
IMG_20220317_100933

ΗΜΕΡΑ

Σήμερα 17/3/2022 πραγματοποιήθηκε στο Πειραματικό Γυμνάσιο Καλαμάτας ενημερωτική εκδήλωση όσον αφορά τη φωτιά και το σεισμό και τα αντίστοιχα μέτρα προστασίας-επιβίωσης. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.κ. Κυρίτσης και Δαλκαφούκης ενημέρωσαν έγκυρα και αξιόπιστα τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας τι να κάνουν αλλά και τι να μην κάνουν και πως να αποφύγουν άσχημες καταστάσεις. Τα παιδιά έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον συμμετέχοντας ενεργά στη συζήτηση με διατύπωση ερωτήσεων και αποριών.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Καθηγητή του σχολείου μας Κο Μανωλάκη Αναστάσιο. Τον ευχαριστούμε θερμά όλοι οι συμμετέχοντες, οι μαθητές/τριες, οι γονείς που εκφράστηκαν με θέρμη, η Δ/νση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας. Αληθινές και ολόψυχες ευχαριστίες και στα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ζωντάνεψαν κάθε λεπτό της παρουσίασης χωρίς να φείδονται κόπου! Όρθιοι και ακούραστοι πέρασαν στα παιδιά μηνύματα απαραίτητα για την ίδια την ανθρώπινη ζωή διαμορφώνοντας αντίστοιχη κουλτούρα.

Με το ζωντανό τους παράδειγμα βοήθησαν όλους μας να αντιληφθούμε τις στιγμές αυταπάρνησης που πολλάκις έχουν βιώσει σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Ευχαριστούμε!!!!

Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο στις παρακάτω φωτογραφίες!

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο