ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ»

ΗΜΕΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΘΑΛΗΣ»

 

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, το Μαθηματικό Διαγωνισμό Θαλής. Η συμμετοχή των μαθητών/μαθητριών μας στο Διαγωνισμό ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται από το σχολείο μας. Οι σκοποί του διαγωνισμού αναπτύσσονται πλήρως από την ΕΜΕ στο συνοδευτικό pdf.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της εξοικείωσης σε συνθήκες εξετάσεων σε συνδυασμό με τη χαρά της ταυτόχρονης συμμετοχής σε Πανελλαδικό επίπεδο, την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, την αναζήτηση της λύσης σε πρωτότυπα θέματα, τα εχέγγυα της έγκυρης και έγκαιρης υποστήριξης από τους Μαθηματικούς του σχολείου μας με πείρα, γνώση και μεράκι, την υπερπροσπάθεια κάλυψης κενών από προηγούμενες τάξεις που ήδη απέδωσε καρπούς σε όλες τις τάξεις αλλά και την ανάδειξη των ταλέντων με συνακόλουθη τιμητική εκπροσώπηση της Χώρας μας σε Διεθνείς Διαγωνισμούς, αντιμετωπίζουμε τη συμμετοχή όχι απλά ως δυνατότητα αλλά σαν ευκαιρία!

Στο σχολείο μας, οι Μαθηματικοί Σταυρούλα Μέντη και Σμέρλας Κωνσταντίνος υποστηρίζουν-ήδη-έμπρακτα τις προσπάθειες των παιδιών. Ας ανοίξουμε ένα παράθυρο στο μέλλον τους, ένα παράθυρο σε ένα καλύτερο κόσμο που θα σχεδιάσουν τα μυαλά του μέλλοντος με Μαθηματική ακρίβεια!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας το αργότερο ως τις 3-11-2021

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-11-2021,  ΩΡΕΣ 12:00-14:00 ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΠΕΙΡAMATIKO ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΜΕ

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο