Οδηγός βοηθός και στήριγμα στη ζωή μας είναι η εκκλησία, το σπίτι του Θεού». Τι συναισθήματα, σκέψεις και προβληματισμούς σας γεννά η φράση αυτή; Mε ποιο τρόπο κατά τη γνώμη σας θα μπορούσε στις μέρες μας να ενισχυθεί και να γίνει πιο «δυνατή» η σχέση της Εκκλησίας με εσάς τους νέους;
IMG_20220525_095844

ΗΜΕΡΑ

 

Πρόθυμοι ήταν οι μαθητές του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας να απαντήσουν στα ερωτήματα τα οποία αφορούσαν στη σχέση των νέων με την εκκλησία.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Οδηγός βοηθός και στήριγμα στη ζωή μας είναι η εκκλησία, το σπίτι του Θεού».

Τι συναισθήματα, σκέψεις και προβληματισμούς σας γεννά η φράση αυτή;

Mε ποιο τρόπο κατά τη γνώμη σας θα μπορούσε στις μέρες μας να ενισχυθεί και να γίνει πιο «δυνατή» η σχέση της Εκκλησίας με εσάς τους νέους;

 

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη!!!

Τα ονόματα των μαθητών οι οποίοι συμμετείχαν στη δράση αυτή, μπήκαν στην κληρωτίδα και πήραν δώρα.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Τη δράση αυτή, συντόνισε με επιτυχία η Θεολόγος του σχολείου μας κα Τσιάγκρα Σταυρούλα.

Η ιδέα αυτή ανήκει στον εκπαιδευτικό του 7ου Π.Γ.Κ Θεολόγο, Πρωτοσύγκελο της Ι.Μ Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως π. Ιάκωβο Κανάκη, ο οποίος και πρόσφερε τα δώρα.

Τα δώρα ήταν: ένα ποδήλατο, μπάλες, και βιβλία.

Ο μεγάλος τυχερός, ήταν ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου Αλάμαρας Γεώργιος

 

Ο π. Ιάκωβος Κανάκης, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2021-2022, προσέγγισε με το δικό του τρόπο τα παιδιά, τα νουθέτησε και ανέπτυξε ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους.

Οι εκπαιδευτικοί οι μαθητές και η Διευθύντρια του 7ου Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας, τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε να τον έχει ο Θεός καλά και να ποιμαίνει τους νέους.

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο