ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΜΑΪΟΣ 2022)

ΗΜΕΡΑ

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΜΑΪΟΣ 2022)

Προς τους/τις Διευθυντές/ντριες των Πειραματικών και Πρότυπων  Σχολείων

(Σε περίπτωση που δεν έχετε εισακτέους μαθητές αγνοείστε το παρόν μήνυμα)

Ενημερώνουμε ότι  οι γονείς/κηδεμόνες αφού ενημερωθούν από τον αναρτημένο προσωρινό πίνακα και εφόσον διαπιστώσουν κάποιο λάθος (τους επισημαίνεται ότι πρέπει να εκτυπώσουν την αίτηση τους από την ιστοσελίδα των αιτήσεων και να ελέγξουν προσεκτικά τα στοιχεία) ενημερώνουν τη σχολική μονάδα με υπεύθυνη δήλωση για το λάθος και την διόρθωση που επιθυμούν.

Εφόσον το λάθος μπορεί να διορθωθεί από τον/την διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας (αν ανήκει ή όχι στην ειδική κατηγορία, ανάκληση αίτησης), αυτός προβαίνει στη διόρθωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποστέλλει με e-mail στην διεύθυνση: grammatiadepps@minedu.gov.gr συγκεντρωτική κατάσταση με τις αιτούμενες διορθώσεις μέχρι την Δευτέρα 11/4/22 και ώρα 10.00 π.μ στην Κεντρική Επιτροπή Οργάνωσης των Εξετάσεων και της Κλήρωσης (Κ.Ε.Ο.Ε.Κ.). Η Κ.Ε.Ο.Ε.Κ. με απόφαση της Δ.Ε.Π.Π.Σ. προβαίνει στη διόρθωση λαθών το αργότερο πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Σε περιπτώσεις στις οποίες δεν είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος φοίτησης του μαθητή, αφορούν κυρίως περιπτώσεις νηπίων, παρατηρήθηκαν λάθη που αφορούσαν στην επιλογή βαθμίδας, δηλαδή επιλέγεται δημοτικό ενώ ο μαθητής είναι προνήπιο ή επιλέγεται νηπιαγωγείο ενώ ο μαθητής είναι νήπιο. Παρακαλούμε σε αυτές τις περιπτώσεις να κάνετε προσεκτικό έλεγχο με βάση την ημερομηνία γέννησης ώστε να διορθωθούν πιθανά λάθη στην επιλογή της σχολικής μονάδας.

 

Τον προσωρινό πίνακα που θα αναρτήσετε την Τετάρτη θα τον κατεβάσετε από την ιστοσελίδα των αιτήσεων μετά τις 11:30 το πρωί ώστε να είναι επικαιροποιημένος ως προς τις διορθώσεις.

Ο πίνακας που θα αναρτήσετε θα έχει τις παρακάτω στήλες:

 

 

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ:

Κωδικός αίτησης, εξαψήφιος κωδικός του μαθητή, Ειδικές Κατηγορίες (Δίδυμα/Τρίδυμα-Αδέλφια-Παιδιά Εκπαιδευτικών)

Για διευκόλυνση της εύρεσης του μαθητή από τον γονέα μπορείτε να ταξινομήσετε τους μαθητές κατά αύξουσα σειρά ως προς τον εξαψήφιο αριθμό του μαθητή.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση

 

Μαρία Νικητοπούλου

 

Αιτησεις

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο