ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ HACK THE MAP: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ « ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Η ΠΟΛΗ».
1674066200046[1]

ΗΜΕΡΑ

Το Ίδρυμα Ωνάση οργάνωσε διαδικτυακή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, ώρα 12:00-14:00, με αφορμή την έναρξη του νέου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού του Ιδρύματος Ωνάση με τίτλο: Hack the Art: Γιανούλης Χαλεπάς.
Έχοντας αποσπάσει το 1 ο Βραβείο ,για τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση ετοιμάσαμε μια σύντομη παρουσίαση του ψηφιακού έργου που δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Hack the Map: Φανταστικοί Κόσμοι « Ιστορίες που τις είπε η πόλη». Στην επίσημη αυτή παρουσίαση οι εκπαιδευτικοί κα Δίμιζα Κυριακή κλ. ΠΕ 02, η κα Ζάννη Χριστίνα κλ. ΠΕ 06, εκπροσωπώντας την ομάδα των εκπαιδευτικών, περιέγραψαν τη μεθοδολογία που ακολούθησαν όσον αφορά τη συνεργασία των μελών της σχολικής μας ομάδας, η οποία και μας οδήγησε να πετύχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και να διακριθούμε. Εκπροσωπώντας την ομάδα των μαθητών, ο Παναγόπουλος Κωνσταντίνος, η Ντίνι Μαριάννα, η Κλαμπατσέα Σταυρούλα, ο Γιώργος Σκριβάνος Γεώργιος, μίλησαν για την εμπειρία τους και για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής ήταν η ανάδειξη της σημασίας της συμμετοχής των σχολικών ομάδων σε μαθητικούς διαγωνισμούς υπό το πρίσμα της εμπειρίας των σχολείων που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία. Μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και την ανάδειξη καλών πρακτικών υλοποίησης ομαδικών έργων, επιδιώξαμε να καλλιεργήσουμε τη συμμετοχικότητα, την ανοικτή γνώση και την ευγενή άμιλλα, δίνοντας ταυτόχρονα «πνοή» σε διαχρονικά έργα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,  επανερμηνεύοντας γεγονότα του παρελθόντος και ζωντανεύοντας τη μνήμη μας στο παρόν, με την υποστήριξη των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου.
Ομάδα εκπαιδευτικών : Δίμιζα Κυριακή, Ζάννη Χριστίνα, Καραλιά Αντωνία, Πούλος Κωνσταντίνος
Ομάδα μαθητών: Παναγόπουλος Κωνσταντίνος, Ντίνι Μαριάννα, Κλαμπατσέα Σταυρούλα, Γιώργος Σκριβάνος, Κρασσακοπούλου Αμαλία,
Την τεχνική υποστήριξη της διαδικτυακής αυτής εκδήλωσης είχε η εκπαιδευτικός Πληροφορικής κα Κανελλοπούλου Χριστίνα

Δείτε το βίντεο της διαδικτυακής εκδήλωσης στο σύνδεσμο που ακολουθεί. Το σχολείο μας προβάλλεται στο 48΄.

https://classroom.onassis.org/mod/page/view.php?id=1904

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο