ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 7ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ «9Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2022».
IMG_20221007_120631

ΗΜΕΡΑ

Σύνθημά μας: «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχος μας  η ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της εναρμόνισης του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ανέλαβαν δράση!

Προορισμός μας, ο Λιμενοβραχίονας της πόλης μας.

Οι μαθητές με τα ποδήλατά τους και τηρώντας πιστά τις προδιαγραφές του καλού και οργανωμένου ποδηλάτη, φόρεσαν  τα κράνη τους και ακολούθησαν πιστά τον ποδηλατόδρομο.

Δίπλα τους είχαν εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, τη βοήθεια της Τροχαίας Καλαμάτας, καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ομάδα μαθητών μετακινήθηκε με τα πόδια στον προορισμό της διδακτικής επίσκεψης-δράσης, στην περιοχή του λιμενοβραχίονα.

Στόχος των εν λόγω δράσεων είναι η ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Υπεύθυνη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, κα Ραβάνη Ιωάννα, για την καθοριστική συμβολή της στην επιτυχία της δράσης μας, παρέχοντάς μας τα κράνη.

Η δράση αυτή στέφθηκε με επιτυχία.

Ευχή μας και του χρόνου να τιμήσουμε την 10η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο