Ίδρυμα Ωνάση με τίτλο: « Hack the Map: Φανταστικοί Κόσμοι».
IMG_20220526_102356_3

ΗΜΕΡΑ

 

Δυνατή η ομάδα της δημιουργίας Video, για την υποψηφιότητά μας στο διαγωνισμό που προκήρυξε το Ίδρυμα Ωνάση με τίτλο: « Hack the Map: Φανταστικοί Κόσμοι».

Συνεργαστήκαμε, μάθαμε, προβληματιστήκαμε και παραδώσαμε στην κριτική επιτροπή, το έργο μας στην κατηγορία της ψηφιακής αφήγησης, με τίτλο: «Ιστορίες που τις είπε η πόλη: με τραμ, με φορδ, με ασημένιο άλογο ή και ξυπόλυτοι. Μια πολιτιστική διαδρομή στην Καλαμάτα του 1920», με την ομάδα «ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ» μαθητών της Γ’ τάξης Γυμνασίου και καθηγητών του Πειραματικού Γυμνασίου Καλαμάτας.

Μεγάλη βοήθεια και γνώσεις, μας προσέφεραν: ο καθηγητής μας κος Μακρής Ηλίας, η κα Μηλίτση Αναστασία, Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ Μεσσηνίας, ο κος Μαλαπέρδας Γεώργιος, Διδάκτορας Αρχαιομετρίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ο κος Σακκάς Ιωάννης Γραφίστας.

Οι μαθητές  και μαθήτριες: Βασιλική Β., Θεοδώρα Ι., Αμαλία Κ., Σταυρούλα Κ., Μαριάννα Ντ., Κωνσταντίνος Π., Γιώργος Ρ., Γιώργος Σ., Γεώργιος Φ., Άννα Φ., οι εκπαιδευτικοί: Ζάννη Χριστίνα, Δίμιζα Κυριακή, Καραλιά Αντωνία, Πούλος Κωνσταντίνος

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο